Välj en sida

Varmt välkommen till EDP Vision Kompetensdagar 

20-21 april 2020 i Malmö

Under två dagar sätter vi fokus på inspiration, kunskap och erfarenhetsutbyte kring ditt verksamhetsområde och EDP Vision som verksamhetsstöd. Programmet innehåller intressanta föreläsningar och fördjupningar med olika inriktningar, allt för att förenkla din, förvaltningens och kommuninvånarnas vardag. Vi belyser digitala flöden, arbetsprocesser och viktiga funktioner i EDP Vision, som kommer att ge dig större kunskap för arbetet inom ärende och tillsyn. Som vanligt innehåller programmet även presentation av nya funktioner, tilläggsprodukter, tips och trix, nyheter, med mera.

Med anledning av Corona / Covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och kommer att uppdatera information här vid behov. Just nu är inget område i Sverige klassat som riskområde. Våra konferenser påverkas alltså inte. Hotellet och konferensanläggningen följer sina rutiner för den här typen av lägen och har därför ökat på förebyggande åtgärder, t.ex. i form av extra städning och desinficering av handtag, hissknappar o.s.v.

En mötesplats för nätverk

Många kommuner ställs inför samma utmaningar och möjligheter som din, hur resonerar de och har de kanske lösningen på just det du behöver för att förenkla ditt dagliga arbete? Ta vara på möjligheten att nätverka under dagarna! På plats finns även inbjudna representanter för olika myndigheter och några av våra samarbetspartners (till exempel inom arkiv och e-tjänster), som du kan prata med och få reda på vad som är aktuellt i deras värld.

På Agendan

Dag 1 Registrering och frukost 08:30-09:30
Dag 2 avslut 16:00

Dag 1 är vi alla tillsammans och får bland annat presentationer av Nuläget/Framtiden i EDP Vision, Nyheter/Tips & Trix, Tillväxtverket pratar om projektet ”Serverat”. Vi får även höra om GDPR i vardagen, status för EDP Besök och Användarföreningen kommer ha sitt årsmöte. Vi avslutar dagen med en gemensam festmiddag med underhållning och musik.

Hela 2:a dagen ställer några av EDP Visions kommuner, myndigheter, partners och kollegor ut och ni har möjlighet att hitta tips och idéer till att förenkla er kommuns vardag. Exempel på utställare är Boden, Vellinge, Skellefteå, Boverket, SCB, Ida Ifront, Comprima, Mittbygge, Användarföreningen och GDPR Hero.

Samtidigt finns valbara pass att välja mellan.

Valbara pass

I år kan du skräddarsy EDP Vision Kompetensdagar efter dina intresseområden. Vi delar upp programmet i valbara pass med olika inriktningar. Information om de valbara passen och dess innehåll publiceras efterhand.

Middag 

I konferenspaketet för EDP Vision Kompetensdagar ingår en tre-rätters middag med underhållning på hotellet. Under kvällen får du möjlighet att umgås med dina branschkollegor under sällskapliga former.

Courtyard by Mariott hotell

Hotellet

EDP Vision Kompetensdagar äger i år rum på Malmö Arena Hotel i Malmö, med närhet till kommunikationer och grönområden. Hotellrum bokas i samband med att du anmäler dig till konferensen. Vi vill uppmärksamma att det är begränsade parkeringsmöjligheter vid hotellet.

För mer information om hotellet, besök: Malmö Arena Hotel

Hitta hit från Arlanda

Flyger du till Kastrup ta öresundståget till Malmö Hyllie station och följ instruktionerna till nedan.

Flyger du till Malmö Airport tag föygbussen till Malmö centralstation och tag ett tåg till Malmö Hyllie station och följ instruktionerna till nedan

Hitta hit från Flygplatserna

Flyger du till Kastrup ta öresundståget till Malmö Hyllie station och följ instruktionerna till höger.

Flyger du till Malmö Airport ta flygbussen till Malmö centralstation och ta ett tåg till Malmö Hyllie station och följ instruktionerna till höger.

Hitta hit från tåget

Kliv av vid Malmö Hyllie station och följ Hyllie Boulevard norrut ca 300m sedan ligger hotellet på höger sida.

Hitta hit från tåget

Kliv av vid Malmö Hyllie station och följ Hyllie Boulevard norrut ca 300m sedan ligger hotellet på höger sida.

Avstånd till flygplatser

Malmö Airport: 28 km, ca 20-25 min
Kastrups flygplats: 24,6 km, ca 20-25 min

Avstånd till flygplatser

Malmö Airport: 28 km, ca 20-25 min
Kastrups flygplats: 24,6 km, ca 20-25 min

Avstånd lokaltrafik

Malmö Hyllie station: 300 m, ca 3 minuters promenad från hotellet.

Avstånd lokaltrafik

Malmö Hyllie station: 300 m, ca 3 minuters promenad från hotellet.

EDP Vision Kompetensdagar, 2 dagar

Inkluderar logi (20/4), fika x 4, lunch x 2, middag och underhållning, 7800 kr

Sista anmälan 2 mars

Anmälan till EDP Vision Kompetensdagar ska vara oss tillhanda senast den 2 mars.

Full avbokningsrätt gäller till och med den 2 mars, därefter debiteras 100%.

Logi

Bokning

All logi bokas i samband med din anmälan till EDP Vision Kompetensdagar.

Eventuella extra hotellnätter samt konferensavgift faktureras av EDP, ingen betalning ska göras till hotellet för detta. Övriga personliga kostnader för hotellets faciliteter bekostas av respektive deltagare och betalas vid utcheckning.

Anmälan till EDP Vision Kompetensdagar ska vara oss tillhanda senast den 2 mars.
Full avbokningsrätt gäller till och med den 2 mars, därefter debiteras 100%.

Kontakt

Frågor om kost, logi och anmälan

Isabelle Berglund

E-post: isabelle@aktivaevent.se

Frågor om programmet

E-post: event@edp.se

Hotellet

Malmö Arena Hotel

Telefon: +46 40 642 04 00